המתכון המלא:
- בננה אחת קפואה
- 6-8 תותים קפואים
- חבילה אחת של תרד בייבי
- כף גדושה של חמאת בוטנים
- 2 קוביות ספירולינה סימפליגוד קפואה סימפליגוד 28 גרם
- חצי כוס חלב
בסמודי בול הכי חשוב הסמיכות! כמה שיותר סמיך ככה יותר טעים. הסוד הוא שכל הפירות שאתם משתמשים בהם יהיו קפואים לחלוטין! וחשוב להשתמש במעבד מזון חזק ואיכותי שיטחן לכם בקלות את הפירות הקפואים.
פשוט מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים עד למרקם חלק ואחיד ללא גושים. מעבירים לקערה ומקשטים בפירות טריים. השתמשו באיזה פירות ותוספות שבא לכם. אני השתמשתי במלון, תותים,זרעי צ'יה, אוכמניות וחמאת בוטנים.