הספירולינה שלנו
הספירולינה לקנייה הנמצאת באתר, היא ספירולינה טרייה מזן קדרון - פרי פיתוח ומחקר של חברת הביוטכנולוגיה הישראלית אלג'ימור (AlgaeMor), הפועלת באזור השרון ומתמחה בגידול מיקרו אצות. בזן קדרון יש יותר חומרים פעילים וחלבון מאשר בזנים רגילים והוא מתאים לכל גיל ולכל אורח חיים, ומומלץ במיוחד לספורטאים, לצמחונים, לטבעונים , לסובלים מעודף משקל, מאנמיה, מבעיות קשב וריכוז, מעייפות כרונית, מבריחת סידן, ממחלות לב, מבעיות בכלי הדם ובמערכת העיכול וכן מומלצת לכל מי שמעוניין לחזק את המערכת החיסונית, לנקות את הגוף מרעלים ולנהל שגרת חיים בריאה ומלאת אנרגיה.
החברה פועלת בגישה רב-תחומית תוך יישום טכנולוגיות מתקדמות להשגת המטרות הנ"ל.
פעילות החברה נפרשת על-פני כל שרשרת הערך, משלב טיפוח הזנים, דרך אופטימיזציה של השיטות ומערכות הגידול, הטיפול והעיבוד של התוצרת, ניטור ובקרת התהליך, אבטחת איכות, כתיבת תקנים, פיתוח מוצרים ובניית מודלים חדשים לשיווק ומיתוג בכדי להגביר את המודעות של הצרכן לתזונה ואורח חיים בריא.
נכון להיום, לחברה שני מתקני ייצור עיקריים – מתקן ראשי באזור השרון, ומתקן נוסף במושב פארן שבערבה. מוצרי החברה משווקים ברשתות חנויות הטבע המובילות (שופרסל גרין, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, אניס ועוד), בבתי קפה ומסעדות בריאות (קפה לואיז, קפה לנדוור, רשת הולמס פלייס ועוד), כרכיב במוצרי מזון (פרי-ניב, ממה, פאלטאס ואחרים) ודרך מובילי דעה שונים מתחומי התזונה, הכושר והטיפולים הטבעיים. החברה מייצאת חומר גלם ומוצרים לאירופה וארה"ב.
החברה פועלת לקידום מחקרים ובשיתוף פעולה עם גופים אקדמיים מובילים – אוניברסיטת ת"א, בית חולים תל-השומר, בית חולים אסף הרופא, אוניברסיטת בן-גוריון, אגף הדיג של משרד החקלאות והפקולטה למדעי הים במכמורת של המרכז האקדמי רופין.
במקביל לספירולינה לקניה ושאר המתואר, החברה עוסקת בפעילות חינוכית והומניטרית דרך ליווי של עמותת JustSpirulina ותלמידים בגימנסיה העברית הרצליה. פעילות זו מתמקדת בשימוש בספירולינה ככלי לחינוך טכנולוגי, מדעי ומעשי וקידום השימוש בספירולינה להתמודדות עם תת-תזונה, ובליווי פרויקטים של תלמידים בחממה האקולוגית בקיבוץ עין שמר.