מצרכים
- 2 כוסות תמרים ללא הגרעין
- 150 גרם אגוזי מלך\ צנוברים \ קשיו
- 2 קוביות ספירולינה סימפליגוד קפואה סימפליגוד 28 גרם
- 3 כפות אבקת קקאו
- 3 כפיות שמן קוקוס נוזלי
- כף גדושה של חמאת בוטנים
- כף מייפל\אגבה למי שרוצה להוסיף מתיקות
- תבנית 16X25
אופן ההכנה
במעבד מזון טוחנים יחד את כל הרכיבים עד לבלילה אחידה ומעט דביקה. משטחים בתבנית ומעבירים למקרר לשלוש-ארבע שעות לפחות. אפשר גם למקפיא לשעה. חותכים למלבנים ועוטפים בנייר אפייה כדי שיהיה נוח לאחסן. ממליצה לאחסן במקרר! תהנו.