כתבות
חברת הפודטק הישראלית SimpliiGood שפיתחה טכנולוגיה ייחודית לייצור וגידול ספירולינה טרייה, מרחיבה את קו המוצרים הקיים של החברה ונכנסת...
מבחן הטעימות לסדרת המוצרים החדשים שלנו - קבב, בורגר ושניצל מן הצומח בתוספת ספירולינה. צפו בכתבה של ערוץ 13 - מה קורה...
הערב שודרה הכתבה של בן מיטלמן מחדשות ערוץ 12, על הפיתוחים העתידיים ועל סדרת תחליפי הבשר החדשה שהשקנולצפייה בכתבה המלאה: ...
ליאור שליו מתארח אצל מיכאל מטיאס בפוד קאסט 20 minute leaders
לצפייה בראיון:
להאזנה בספוטיפיי לחצו כאן:
תודה למערכת Geektime גיקטיים על הפרסום המפרגן!ספירולינה טרייה - האוכל של העתיד, כבר היום.לכתבה המלאה:https://www.geektime.com/from-fake-eggs-to-space-steaks-these-israeli-foodtech-startups/
מרכז פרס לשלום ולחדשנות בחר בתחילת השבוע את המחזור השני שלו מתוך 44 חברות הזנק ישראליות שיוצגו במרכז החדשנות...
בחדר קטן בתל מונד בריכה עם מים הנשלטים בקפידה שיכולה להאכיל את העולם כמעט ללא עלות.לכתבה המלאה: https://www.jpost.com/jerusalem-report/the-benefits-of-spirulina-water-covid-meat-alternative-675152