זרעי הפרג ידועים לנו בעיקר כמילוי באוזני המן בפורים- אחת הסיבות היא שמועד הגידול של פרח הפרג ממנו הם עשויים מתחיל במרץ . לפרג ערכים תזונתיים חיוביים מאוד ואם במקרה הכנתם אוזני המן (עם /בלי ספירולינה טרייה) ונשארה לכם כף של זרעי פרג ממש מומלץ להוסיף אותם לשייק.
יחד עם 20 גרם של ספירולינה טרייה כדאי להוסיף גם:
כף פרג טחון
בננה
כף ג'וזי בריס/ צימוקים מושרים ברבע כוס מים
תמר
כוס מים (אם סמיך מדי מוסיפים עוד רבע כוס מים).
הכל לבלנדר.
מקבלים שייק טעים ובריא שממש מתאים לעונה הזו של השנה!