אם בא לכם להשקיע בעצמכם או באנשים שאתם ממש אוהבים זאת דרך מצויינת
300 גרם שוקולד לבן
קפסולה 20 גרם (מנה) ספירולינה טריה סימפליגוד
30 גרם חמאת קקאו/שמן קנולה
חבילה של חמאת בוטנים איכותית
חצי כוס פצפוצי אורז
ממיסים יחד את השוקולד והחמאת קקאו/שמן. מערבבים עד שהכל נמס ומאחדים יחד עם הספירולינה עד ליצירת שוקולד לבן בצבע ירקרק מהמם.
בקערה נפרדת מערבבים את חמאת הבוטנים (להמיס כמה שניות במיקרו שיהיה יותר קל לעבוד איתה) ולערבב עם פצפוצי האורז. מורחים בעזרת פלטה שוקולד על כל דפנות התבנית ועד ליצירת
שכבה עבה. ממלאים קראנץ' חמאת בוטנים וסוגרים עם שכבה נוספת של שוקולד מלמעלה.