מתכון סופר טעים בשילוב ספירולינה טריה - טחינה ירוקה עם סלסת עגבניות וגרגירי חומוס.
השף קורי הכין עבורנו סדרת מתכונים פשוט נהדרת! אנחנו שמחים לשתף אתכם כאן במתכון מתוך סדרת מתכונים אידיאליים לשילוב ספירולינה טריה.
המתכונים קלים להכנה ולא יקחו לכם מעל 7 דק' ארגון והכנה.
אז למתכון הבא נכין את המצרכים הבאים:
> 3/4 כוס טחינה גולמית
> חצי כוס מים קרים
> גרגירי חומוס
> לימון
> חצי בצל סגול
> עגבניה
> עגבניה
> שום
> נענע
> פיטרוזיליה
> לימון
שלבי הכנה:
שלב ראשון - טחינה ירוקה
מכינים טחינה בעזרת הטחינה הגולמית והמים הקרים ביחס 1 מים / טחינה 1.5,קוצצים את עשבי התיבול ןמסיפים לתערובת, מפשירים קלות קפסולת ספירולינה 20 גרם וקוצצים אותה דק. מוסיפים את הספירולינה ומערבבים עד לקבלת מרקם ירקרק אחיד.
שלב שני - סלסת עגבניות
חותכים לקוביות את העגבניה והבצל, ממליחים סוחטים לימון ומוסיפים שני שיני שום קצוצות. מערבבים יחד ומוסיפים זילוף שמן זית.
נכין צלחת טחינה ירוקה, נפזר מעל מסלסת העגבניות, נפזר מעל גרגירי חומוס ונפזר קצת זעתר. להגיש עם פיתות שחוממו על הגז!
בתאבון! ספרו לנו איך היה טעים לכם :)